Történetünk egészen 1983-ig nyúlik vissza, amikor cégünk egyik tulajdonosa autószerelői végzettséggel a zsebében megkezdte autószerelői tevékenységét. Útja változatos volt, dolgozott autószerelőként, munkafelvevőként, szervizvezetőként, kisebb szervizben, márkaszervizben, független szervizhálozatban… De egy pillanatra sem távolodott el az autóktól. 2013-ban, 30 év után döntött úgy, hogy önálló szervizt nyit Dány községben egy családi ház mellett profin kialakított szervizben.

Az általa képviselt minőség, ügyfélcentrikusság, szakmai alázat gyors növekedést eredményezett, egyre több és több munkája lett. Felmerült a gondolat, hogy egy nagyobb műhellyel, több kollégával folytassa a megkezdett tevékenységet, szigorúan az eddig képviselt minőség, és szolgáltatási színvonal megtartása, fejlesztése mellett.

Cégünk másik tulajdonosa jóval fiatalabb, de autók iránti szenvedélye, technológiai kíváncsisága egészen kiskorától jelen volt. Dolgozott egy autókölcsönzőt és autószervizt is működtető cégnél, ahol az autók mellett ügyfélkezeléssel, értékesítéssel, folyamatokkal is foglalkozott. Ezt követően egy nagyobb cégnél helyezkedett el, ahol az autójavítás specifikus, szakmai területeivel foglalkozott.

2018 őszén egy baráti vacsora alkalmával együtt fedezték fel a közös útnak a lehetőségét. Másfél évvel ezután, hosszú esték, és tervezések után 2020.04.01-én megnyílt az AutoScope Szerviz Kft. Gödöllőn.

Egy teljesen újonnan felújított 5 beállásos szerviz áll ügyfeleink rendelkezésére, természetesen tiszta, kényelmes, családbarát ügyfélváróval együtt.

Küldetésünk, hogy ügyfeleinknek kimagasló és komplex szolgáltatást nyújtsunk. Ha bármilyen autóval kapcsolatos kérdése, igénye merül fel, választ tudjuk adni.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között tudhatjuk.