Általános autószerviz

Olajcsere, egyéb javítások
Garanciális és garanciaidőn túli autók általános karbantartását, javítását a Bosch technológiai előírások szerint végezzük. Legyen szó egy egyszerű átvizsgálásról vagy akár egy motorcseréről. Ön így nyugodt lehet, hiszen autója a lehető legjobb kezekben van.

Járműdiagnosztika

A Bosch, mint az egyik legnagyobb autóipari beszállító nagy tapasztalattal rendelkezik vezérlőgyártás – elektronikai berendezések gyártása területén. Melyik szerviz lehetne alkalmasabb a diagnosztikára, mint maga az egység gyártója? Kollégáink rendszeresen részt vesznek a Bosch diagnosztikai képzésein is, hogy mindig naprakészek legyenek.

Assistance szolgáltatás

Ha autója mozgásképtelenné válik igazán jól jön, ha van segítség. Az AutoScope Bosch Assistance szolgáltatás esetén van egy telefonszám, amit éjjel-nappal felhívhat, és érkezik a segítség. Területileg sincs akadály, akár egész Európára kiterjedő csomagot köthet.

Bosch Kiterjesztett Garancia

A Bosch Car Service kiterjesztett garanciával ugyanazt a nyugalmat és biztonságot érezheti az autója 10 éves koráig, mintha új autója lenne. Gondoljon a jövőre, kössön még ma Bosch Car Service kiterjesztett garanciát! A műszaki meghibásodással kapcsolatos akadályokat bízza a Bosch Car Service márkafüggetlen autószervizre, és összpontosítson arra, ami igazán fontos Önnek. Bosch Car Service kiterjesztett garancia megköthető minden 10 évnél fiatalabb, 200 000 km-nél kevesebbet futott, 3,5 T össztömeget meg nem haladó személyautóra és kishaszonjárműre.

Hozom-viszem szolgáltatás

Nem kell kimozdulnia otthonról, vagy munkahelyéről. Szerződött partnereink és magánszemélyek is vállaljuk gépkocsijuk műhelybe történő beszállítását és visszaszállítását. Gödöllő közigazgatási területén belül oda-vissza bruttó 2 500 Ft-ért!

Autómentés

Ha gépkocsija váratlanul mozgásképtelenné válik, saját autómentőkkel az ország egész területéről, kedvező áron elszállítjuk szervizünkbe.

Klímaszerviz

Szervizünk vállalja autójának teljes körű klímaszervizét a gáztöltéstől kezdve a nyomáspróbán át egészen a klímakompresszor javításáig.

Csereautó

Csereautóra lenne szüksége a javítás idejére? Nem probléma, kérjük jelezze kollégánknak időpontfoglalásnál.

Karosszéria javítás, fényezés

Vállaljuk autójának eredeti állapotára történő visszaállítását lakatosaink segítségével, mely után gyári technológiával fényezzük le autóját, így az egykori sérülés legapróbb nyomai is eltűnnek.

Biztosítási ügyintézés

Egy esetleges káresemény után szervizünk vállalja a javítás, ügyintézés teljes lebonyolítását a kárfelvételtől kezdve a javításon át egészen a biztosító kifizetésiig.

Gumiszerelés, defekt javítás

Téli-nyári gumik cseréjét – tárolását, defektjavítást is vállalunk.

Fék, futómű javítás

A fék és a futómű nem játék. Megfelelő működésük, állapotuk elengedhetetlen az üzembiztos működéshez. Kollégáink megfelelő tudással és eszközparkkal gondoskodnak róla, hogy Ön és autója mindig a lehető legnagyobb biztonságban autózhasson.

Műszaki vizsga

3,5 tonnáig minden gépjármű műszaki vizsgáztatását vállaljuk, rövid határidővel.